Mersin’de 6 çocuğa cinsel tacizde bulunan müdür yardımcısı tutuklandı

Mersin Toroslar Candan Merzeci Ortaokulu’nda müdür yardımcısı olan Erdem Ökdemir, 6 çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Mersin’in Toroslar ilçesinde bulunan Candan Merzeci Ortaokulu’nda yaşları 13 olan 3 kız çocuğuna cinsel tacizde bulunan müdür yardımcısı Erdem Ökdemir’in Mersin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan araştırma sonucunda toplam 6 kız çocuğunu istismar ettiği ortaya çıktı. Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen Ökdemir, çıkarıldığı hakimlikçe “sarkıntılık suretiyle çocuğun cinsel istismarı” ve “cinsel taciz” suçlamalarıyla tutuklandı.

NE OLMUŞTU?

Mersin’in Toroslar ilçesinde Candan Merzeci Ortaokulu’nda 13 yaşında olan 3 kız çocuğu, müdür yardımcısı Erdem Ökdemir’in cinsel tacizine maruz kalmış, yaklaşık bir buçuk yıl taciz edilen çocukların yaşadıklarını ailelerine ve rehber öğretmenlerine anlatmasıyla olay ortaya çıkmıştı. Mesajlaşmalarda Ökdemir’in çocuklarla öğretmen-öğrenci ilişkisi kurmaya çalıştığı, daha sonraki mesajlarında ise cinsel içerikli sorular sorup, müstehcen görüntüler paylaştığı görülmüştü.

Paylaş

İlgili Yazılar